idaned -

It's the most wonderful time of the year
Håper alle koser seg med ferie. familie, venner, kjæreste og andre bekjente! Jeg hadde en veldig fin julaften sammen med familien. Vi spiste god julemat og åpna fine pakker. Senere på kvelden var jeg hos Espen og åpna et par pakker der og slappet av med han resten av julekvelden. Selvom jeg ikke hadde et snev av julestemning var allikevel kvelden fin og koselig. Har blitt sett en del julefilmer både i går og i dag, men i dag har jeg også vært en tur hos Anne. Koselig å se henne igjen! 

Hva gjør du denne jula?

Antrekk fra julaften


// Kjole fra Nelly og sko fra H&M

Hva synes du?

Den store dagen


// Kjole fra Nelly, sko fra H&M

Endelig er den store dagen her som både små og store har telt ned til og gledet seg til i hele desember. Jeg skal tilbringe dagen min først hjemme sammen med familie og spise god julemat og pakke opp gaver med dem, og senere i kveld reiser jeg til Espen for å være der med familien hans og åpne noen pakker der også. Ser for meg at dette blir en veldig fin julaften! Ovenfor ser dere en liten sniktitt av antrekket for kvelden. Da ønsker jeg dere alle en riktig god jul og håper dere får en kjempefin julaften med familie, venner og kjente. 

Hvordan blir din julaften?

Christmastime


Tenk at det allerede er lille julaften i dag! Det er så rart for julestemning har jeg ikke fått selvom huset er pynta med nisser og engler rundt omkring. Juletreet er også på plass og ferdigpyntet og klar til å få fine pakker under seg. I år som i fjor har vi hvitt juletre. Jeg synes nok den tradisjonelle grønne er finest, mens foreldrene mine synes at hvitt er så fint. Fint er det uansett med et tre som lyser opp stua. Nå skulle jeg egentlig vært på jobb, men jeg fikk fri siden det er sykdom rundt omkring. Senere i dag skal jeg være med Espen og hente den nye bilen hans. Ellers håper jeg på å få sett en julefilm eller et par juleprogrammer i kveld slik at julestemningen kanskje sakte, men sikkert stiger på. Håper alle får en super lille julaften!

Hva er dine planer for dagen?


Pepperkakebaking

I går bakte lillesøster, mamma og jeg pepperkakehus og pepperkaker, og i stad satte vi på julemusikk og pyntet de. Er så koselig å sette seg ned med julemusikk rundt seg og bake pepperkaker. I år hadde vi også lyst til å prøve oss på pepperkakehus. Gikk ikke så bra på første forsøk, men vi fikk da satt det sammen tilslutt. Siden det ikke er snø ute, så er det fint å få vært med på å bake og pynte pepperkaker slik at jeg kanskje får litt julestemning. Jul uten snø er så kjedelig! Planene for resten av dagen er ikke så mange. Skal levere noen julegaver ellers blir det nok en veldig rolig søndagskveld. 

Har du bakt pepperkaker eller pepperkakehus i år?

Dagens antrekk 21.12.13// Cardigan fra Only, topp fra Bik Bok og bukse fra Cubus

Count your age by friends, not years. Count your life by smiles, not tears

Ææ, jeg er altfor dårlig på bloggfronten for tiden rett og slett fordi jeg ikke har tid eller overskudd. Har fått meg enda en jobb, så jeg jobber hver ukedag og da har jeg ikke ork etter jeg kommer hjem, itillegg er det alltid mørkt når jeg har kommet hjem, så antrekksbilder får jeg heller ikke tatt. Ulempen med vinteren, haha. Får prøve å ta en del bilder i helgene slik at jeg har bilder til dager hvor jeg ikke får tatt bilder. Akkurat nå sitter jeg på den nye pc'en jeg kjøpte her om dagen og sitter å hører på Gavin DeGraw lista mi på Spotify. Skal bare slappe av resten av dagen og dra til Espen og sove hos han. Skal prøve å få til noen innlegg i helga, itillegg til antrekk, men får se hva jeg rekker. 

Har du mye å gjøre for tiden?

Hairstyle
En veldig enkel, men fin frisyre som passer til både hverdag og til litt finere anledning. Jeg har ganske tynt hår så "doten" min blir veldig liten. Synes allikevel frisyren er veldig enkel og ikke minst fin. 

Hva synes du om frisyren?

Antrekk fra november
Hvilket antrekk likte du best?

Wonderful times

For en koselig helg denne også har vært! På fredag var Espen og jeg til onkelungene hans og jeg fikk satt på nye negler av Lene. Tenkte kanskje jeg kunne legge ut bilder av resultatet senere hvis jeg får tatt noen greie bilder. I går var jeg på julebord sammen med jobben. Vi var hjemme hos ei og fikk servert rakfisk og ost & kjeks. Hadde en veldig koselig kveld! Legger ut antrekket senere sammen med et annet julebord antrekk siden jeg skal på julebord på fredag igjen, så da kan jeg liksågodt legge ut dem i samme innlegg. I dag har jeg bare tenkt til å slappe av sammen med Espen. 

Har du hatt en fin helg? Hva har du gjort?


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits