idaned -

En herlig følelse

 

 

Hei! I dag kan jeg ikke annet enn å smile. Er nemlig ferdig med min første eksamen på høgskolen! Kan si jeg var veldig spent og nervøs i dagtidlig før vi fikk oppgaven. Heldigvis var det en grei oppgave som jeg tror gikk nokså bra. Uansett er det veldig herlig å tenke på at første eksamen på høgskolen er overstått. Nå har jeg ikke skole igjen før på tirsdag, men jeg jobber i morgen og hele helga, så fri blir det ikke uansett. Har heldigvis fri på torsdag og da skal jeg være med Silje. Det blir koselig å kunne gjøre noe annet sammen enn å øve til eksamen. 

Har du hatt eksamen nå? Har du noen planer for uka?

Antrekk: grey and white



// Topp, bluse og smykke fra H&M, bukse fra Sisters point

Hva synes du?

Dagens antrekk: flowerskirt


// Alt fra H&M

Hva synes du?

God helg

Det er lørdag og helg! Kjenner det er veldig godt med helg nå ettersom jeg har dratt på meg en forkjølelse, og da er det ganske greit å få litt tid til å slappe av. Denne helga har jeg ingen planer på agendaen, utenom at vi får besøk i dag. Ganske deilig med en rolig og avslappende helg! Eksamen begynner å nærme seg nå, så i morgen må jeg nok sette av tid til å begynne å lese litt. Litt skummelt å tenke på at min første eksamen på høgskolen er om 17 dager. Får lese som en helt de neste to ukene, og håpe på et greit resultat. 

Har du noen planer for helga? Flere som har eksamen snart?


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no





Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits