idaned -

Dagens antrekk 29.11.13//Blazer fra Jane Norman, topp og smykke fra Bik Bok, bukse fra H&M

Hva synes du?

Dagens antrekk 24.11.13


// Genser fra H&M, bukse fra Only og smykke fra Bik Bok

Om et par timer skal jeg og Oda på kino for å se Jackass Presents: Bad Grandpa og spise et sted etter kinoen. Ser fram til en veldig fin slutt på denne helga også!

Hva synes du om antrekket?

Be happy for this moment. This moment is your life
Hva synes du om bildene?

Definisjon av lykke

Æææ, jeg er i lykkerus!! 8. mars neste år skal nemlig jeg og tre venninner på Gavin DeGraw konsert, og jeg gleder meg så utrolig mye! Har lenge hatt lyst til å reise på konsert med han for han har i min øyne en av verdens fineste sangstemmer og når han kommer til Norge, må man jo nesten reise. Bestilte billetter i stad og jeg klarer nesten ikke vente! For meg er dette en definisjon av lykke.

Skal du på noen konserter du gleder deg til?

New in // NellyElsker de nye kjolene mine fra Nelly! Kjøpte de på salg og fikk begge til 299,-. Den til venstre skal jeg bruke på julaften og den til høyre skal jeg bruke på julebordet med jobben. Gleder meg veldig til å bruke begge. De passer jo perfekt til julen!

Hva synes du om kjolene?

A better Sunday


♥ søte lillesøster

Jeg må ærlig innrømme at jeg liker søndager der det skjer noe mye bedre enn søndager hvor jeg bare ligger i senga med pc'en i fanget og flere timer med serietitting, selvom det også er ganske så koselig hvis kjæresten er ved min side. Men slik som denne søndagen - den har vært veldig bra! Har som sagt vært på kino sammen med Espen og lillesøsteren min hvor vi så på Jul i Flåklypa. Den var så søt, morsom og fin! Anbefales! Vi var også ute å spiste før kinoen startet. En veldig koselig slutt på helga! I morgen er det tid for jobb igjen, men det er bare koselig. Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Har du sett Jul i Flåklypa? Har du hatt en fin dag?

Antrekk 16.11.13


// Skjorte fra Only, topp og smykke fra H&M, bukse fra Cubus

Hva synes du?

Feels so good

Helgen min startet perfekt i går! Espen ble med hjem til meg hvor foreldrene mine hadde bestilt pizza fra pizzabakeren (heaven), og det var veldig koselig! Vi så også på The voice før vi reiste til Espen for å sove der. I dag har jeg allerede vært ute å tatt antrekksbilder som kommer senere på bloggen og nå blir jeg snart henta av Espen siden han har vært på jakt. Vet ikke helt hva vi skal i dag, men blir muligens en tur til onkelungene hans. I morgen skal vi ta med lillesøster på kino og se den nye Flåklypa filmen. Åh, gleder meg veldig! Håper alle får en bra helg!

Hva gjør du denne helga?

Antrekk 15.11.13// Cardigan fra Bik Bok, topp og bukse fra H&M

Hva synes du?

Kjoler til jul og nyttår1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her

Kikket litt på Nelly og fant noen kjoler jeg synes er veldig fine til høytiden som nærmer seg! De fleste vil ha ny kjole til jul og nyttår, og Nelly skuffer aldri! Har selv bestilt kjole nr. 6 til julaften. Gleder meg veldig til å bruke den!

Noen favoritter av disse kjolene?

The world always looks brighter from behind a smile
Hei! Tenkte jeg kunne skrive et lite hverdagslig innlegg nå siden jeg har en del andre innlegg innenfor mote og antrekk som ligger for tur og da kan det være greit med et innlegg med litt mere tekst, selvom mote og antrekksinnlegg kanskje er mer interessante, men det blir det mye av etterhvert. Har hatt fri fra jobb i dag som har vært veldig godt, men samtidig kunne jeg gjerne heller vært på jobb, men jeg skal selvfølgelig ikke klage med litt fri innimellom. Har da fått planlagt litt rundt bloggen og slappet helt av. I nuet er jeg hos Espen og siden han sitter å spiller, tenker jeg at jeg skal kose meg med noen Gossip Girl episoder. Det er så bra! Har et innlegg med ulike festkjoler klart som blir publisert i morgen, så det er bare å følge med. Ha en fin onsdagskveld!

Hva gjør du i dag?

Dagens antrekk 13.11.13


// Cardigan og topp fra H&M, skjørt fra Only

Hva synes du?

New sweather // Sheinside

Bestilte denne genseren fra Sheinside for rundt en måned siden og forrige uke fikk jeg den. Den var mye mindre i størrelsen enn det jeg hadde forestilt meg, og det var litt dumt siden da kommer den nok ikke til å bli så mye brukt. Den er jo utrolig fin da, så skal prøve å få brukt den litt før den eventuelt krymper i vask. Er første gangen jeg bestiller der ifra, så da vet jeg til neste gang at det er muligheter for at de har småe størrelser på klærne sine. 

Hva synes du om genseren? Har du bestilt noe fra Sheinside før?

Perfect girlsnight
I gårkveld var jeg hos Oda, og det var like koselig som alltid! Når jeg kom hadde hun ordnet i stand rakfisk og deretter fant hun fram grønnsaker og dip. Nam! Vi satt å spiste en god stund og snakket om alt mulig. Er så godt å ha en slik venninne som man bare kan slappe helt av med og snakke om alt som faller inn flere timer i strekk uten at det blir kjedelig. Var en perfekt jentekveld rett og slett! I dag har jeg ikke så store planer, men skal nok være med Espen senere når han kommer hjem fra jakt. Ellers er det farsdag i dag, så da ønsker jeg å gratulere alle fedre med dagen. Ha en fin søndag!

Hva har du gjort i helga?

Antrekk 09.11.13// Genser og bukse fra Cubus, skjorte fra Ellos, lue fra H&M og sko fra Økonomi sko

Hva synes du?

Ny blogg, nye muligheterNy blogg, nye muligheter! Jeg er da Ida som sto bak bloggen oneblogoneworld, men etter veldig lite inspirasjon og altfor lite blogging, valgte jeg å ta meg en bloggpause og i mellomtiden opprettet jeg en ny blogg! Var veldig usikker på om jeg skulle beholde den gamle eller starte en ny, men det ble det siste valget og dermed har jeg lagd en ny blogg. Jeg har satt meg noen mål for denne nye bloggen, blant annet ta mye finere og inspirerende bilder og legge litt mer arbeid i bloggen, både utseendemessig og ved skriving. Hovedfokuset på denne bloggen blir som på den gamle; hverdag, antrekk og foto, men bare mye bedre. Håper dere som fulgte meg på den gamle bloggen vil følge meg her også!

Kommer du til å følge meg? Hva ønsker du å se på denne bloggen?


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits