idaned -

Dagens antrekk: white and shirt


// Genser fra Cubus, skjorte og bukse fra H&M

Hva synes du?

PositivitetHei og god mandag morgen! Ute skinner sola og jeg kjenner jeg gleder meg til å gå ned til praksis etterpå. Etter en uke med nesten bare regn er det deilig å se sola skinne på himmelen, men dessverre er det ikke spådd slik hele uka. En fin helg med blant annet festligheter etter en hektisk uke er lagt på hylla, og jeg er klar for en ny uke som ikke blir fult så hektisk. Kjenner jeg føler meg veldig positiv for denne uka! Praksis hele uka, én jobbdag og jeg har et arbeidskrav som skal gjøres ferdig og leveres inn, men det er ingenting i forhold til forrige uke hvor jeg ikke hadde tid til å slappe av en eneste gang. Denne uka blir bra, jeg bare vet det! 

Flere enn meg som går inn i den nye uka med positivitet? Har dere noen planer?

Dagens antrekk: burgunder and flowers// Cardigan fra H&M, topp fra Only og bukse fra Sisters point

Hva synes du?

Hektisk ukeHei og god søndagskveld! Helga har som vanlig flydd avgårde og om et par timer er det tid for litt søvn og en ny uke. Jeg har hatt en fin helg med blant annet å bli invitert bort på middag hos foreldrene mine og tid til masse avslapping! Veldig greit med en del avslapning for i morgen begynner en hektisk og full uke. Jeg har første dag ute i praksis i barnehage i morgen og itillegg har jeg min første stengevakt alene på jobben, så i morgen er det først praksis, så jobb. Slik blir det onsdag og fredag også, så denne uka blir nok veldig hektisk, men med mye på agendaen går det nok fort til helga! Skal bli spennende å begynne med praksis da jeg ikke har jobbet i barnehage siden midten av august etter jeg jobba i barnehage i et år. Det blir nok ikke noe blogging fra min side før til helga igjen, så da ønsker jeg alle en fin uke!

Har du noen planer for denne uka som kommer?

Antrekk: light and necklace// Alt fra H&M

Tenkte jeg skulle ta antrekksbilder ute i dag for når jeg tar bilder med selvutløser og fjernkontroll inne blir bildene så utrolig dårlige, men siden det pøser ned ute får jeg ikke gjort det. Synd at det skal bli så dårlig vær nå, men jeg skal ikke klage for høsten her har vært veldig fin med mange solskinnsdager!

Hva synes du om antrekket?

New in: burgunder
Min favoritt farge på klesplagg om høsten er definitivt burgunder! Det finnes så utallige mange fine plagg i fine burgunder farger. Jeg har gått til innkjøp av en deilig ullcardigan og lue i nettopp denne fargen, itillegg kjøpte jeg en helt vanlig lys jeans som jeg synes passer bra til!

Har du en favoritt farge på klesplagg nå som det er høst?

Full of plans

En ny uke med nye muligheter er allerede godt i gang! Jeg har en full uke foran meg med både jobb, fotooppdrag og så må jeg også få tid til litt studier! Jobber kvelden i dag og i morgen og i helga. Greit å få inn litt ekstra penger! Tenkte jeg egentlig bare skulle stikke innom å si hei for nå må jeg snart begynne med middagen før jeg reiser på jobb. Ha en fin tirsdag!

Har du noen planer for uka?

Antrekk: red knitted


// Jakke fra Sheinside, genser og smykke fra Bik Bok, bukse fra Sisters Point og sko fra Shoeday

Hva synes du om antrekket?

Antrekk: burgunder cardigan// Jakke fra Sheinside, cardigan, topp og bukse fra H&M, skjer fra Cubus og sko fra Shoeday

Om en timestid skal jeg ut å spise med noen venninner. Er en stund siden vi har møttes nå, så det blir veldig koselig! Ha en fin lørdagskveld!

Hva synes du om antrekket?


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits