idaned -

Beautiful kids
God søndag! Dagene flyr avgårde og helga er allerede snart over. Skummelt hvor fort tiden egentlig går! Fredag til lørdag hadde vi overnattingsbesøk av disse skjønningene på bildene over. Vi er så heldige som får låne de iblant! Da de ble henta i går ble Espen og jeg med dem på tivoli og Elias fikk kjørt noen karuseller, og det så ut som han koste seg veldig! I dag skulle jeg egentlig ha babyfotografering, men siden ungen ble syk, så må vi nesten vente til han blir frisk igjen, så i dag blir det en veldig rolig dag under pleddet på sofaen. Har allerede sett to episoder av One Tree Hill, og når Espen kommer hjem fra jakt blir det nok noen episoder med Pretty Little Liars. Helt greit med slike søndager!

Har du gjort noe gøy i helga?

Nyeste innkjøp


// Bukse fra H&M, genser fra Cubus
// Gensere fra H&M og Bik Bok

Siden jeg ikke har så mye å blogge om akkurat nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut de nyeste innkjøpene mine. Som student og ikke mye jobbing må jeg prioritere andre ting enn det å kjøpe klær, men måtte nesten unne meg noen gode og varme gensere nå som høsten er her for fullt og buksa måtte jeg bare ha! Har en pakke på posthuset fra Sheinside jeg skal hente senere i dag, så da legger jeg ut innkjøpet der også om noen dager. Gleder meg til å se om det jeg bestilte passer! 

Hva synes du om innkjøpene? Har du unna deg noe nytt til høsten?

 

Barnedåp

På søndag var Espen og jeg i barnedåp til fadderbarnet hans, Alva Elida. Var en veldig fin dåpsdag med god mat og gode kaker. Dåpskaken nederst til høyre var helt nydelig lagd. Kjempe koselig at jeg også fikk være med å feire den store dagen! Det var ikke helt min dag når det gjelder bilder da de fleste ble veldig skurrete, men noen greie bilder ble det da. Det bildet i rammen nederst til venstre er et av bildene fra da jeg hadde babyfotografering, så det er veldig gøy at bildet mitt ble brukt. 

Har du vært i noe selskap i det siste?

Antrekk: white and stars


// Skjerf og genser fra Cubus, bukse fra H&M

Ble bare noen enkle, kjedelige bilder inne i dag. Denne uka har gått så fort med lange dager og noe å gjøre hver dag! Har vært på skolen denne uka, itillegg til at det har skjedd mye annet også. Kan si det var utrolig deilig å få helg i går! I morgen blir det også en lang dag siden vi skal i barnedåp, men det blir bare koselig! Ha en fin helg!

Hva synes du om antrekket?

Baby ballerinaOver ser dere to av bildene jeg tok da jeg hadde babyfotografering forrige mandag! Siden det var første gangen jeg tok babybilder var jeg veldig nervøs og spent på om resultatet skulle bli bra, men moren til babyen var veldig fornøyd med bildene, så da gikk det veldig bra, da! Helga som har vært nå har gått veldig fort og en ny uke med dager stappet av planer er i gang. I helga har jeg shoppa litt, spist på restaurant, vært på kino og tatt bilder med Lene S, så helga har vært veldig bra! 

Hva synes du om bildene? Har du hatt en fin helg? 

Antrekk: black and brown


// Jakke og genser fra H&M, bukse fra Vila, skjerf fra Cubus og sko fra Shoeday

Hva synes du om antrekket?

Two old outfitsSiden jeg ikke får lastet opp bilder på bloggen (igjen..) fant jeg igjen to antrekk som jeg la ut på bloggen tidlig i 2013. Skulle egentlig ta babybilder i dag, men siden jeg ble syk i natt blir det utsatt til i morgen. Kommer nok ikke til å legge de ut på bloggen, ihvertfall ikke av ansikt/kropp da det ikke er mitt barn og med tanke på nettvett. 

Hvilket antrekk likte du best?

 

WeekendHei og god helg! Denne uka har flydd avgårde selvom jeg stort sett bare har vært hjemme på dagtid siden vi har hatt nettuke og gjort oppgaver hjemme. Har da hatt mye tid til overs, og da har det blitt en del interiørtitting! På onsdag var jeg på IKEA og fikk kjøpt meg en bokhylle og i går var jeg og kjæresten min på Jysk og fikk kjøpt oss et entrémøbel, ittillegg til at vi har kjøpt oss en tv-benk. Så i går og i dag har dagene gått i montering av bokhylle og entrémøbelet og pynting. Kjøpte meg litt diverse interiør i går, men enda har jeg ikke nok. Har akkurat klikket hjem noen herligheter til. Hvor får jeg alle disse pengene ifra?! Jaja, litt må man unne seg! Planene for helga er å reise på kino med kjæresten (har utsatt det i flere uker) og jeg skal fotografere en liten søt babyjente. Grugleder meg til det siden det er første gang jeg skal ta bilder av baby, men håper det går greit! Ha en fin helg, alle sammen!

Hva er dine planer for helga?

Hello autumn


Første dag i den første høstmåneden, og da passet det veldig bra med litt interiørshopping. Før i dag var jeg på Gjøvik sammen med Lene, og siden jeg er over middels interessert i interiør ble det litt nytt i dag. Gikk til innkjøp av de huslysene, et lysfat, en fin høst blomst, oransje lys og blader. Synes stua ble veldig fin med litt preg av høsten. Synes høsten er veldig fin med de fine fargene ute. Etter vi hadde vært på senteret reiste vi å spiste en deilig lunsj på Egon. 

Liker du høsten? Hva har du gjort i dag?


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits