idaned -

Use your smile to change this world// Canon EOS 700D, 50mm f/1.8 II

Tok disse bildene av lillesøster i går, og ble ganske fornøyd med dem! Lagde meg et lite "studio" i stua for å prøve ut det, og bildene ble egentlig ganske bra til hva jeg trodde de kom til å bli. Brukte svart bakgrunn denne gangen, men må kjøpe meg noe hvitt jeg kan bruke som bakgrunn slik at jeg kan bruke det også. 

Hva synes du om bildene?

Antrekk: blue striped shirt// Skjorte og topp fra H&M, bukse fra Sisters Point, smykke fra Bik Bok og veske fra Morris

Hva synes du om antrekket?

Because I'm happy


// arkivbilde

GOD HELG!!

Endelig helg og det tror jeg skal bli ganske deilig nå! Har vært en ganske spennende og tung uke med nye inntrykk og mye stoff som skal sette seg i hjernen. Begynte nemlig på høgskolen på mandag, så det har vært lange dager fra 08.00 til 17.00 på skolen, itillegg til bøker som skal kjøpes og mye som skal ordnes. Har nettuker i to uker nå hvor vi skal jobbe med oppgaver hjemme, så det blir nok greit. Flott at det finnes studier der du er på skolen en uke, så nettuker hjemme og på skolen igjen. Passer meg bra da jeg ikke vil gå heltid på skolen. Men nå er helga her, så da skal jeg prøve å ikke tenke så altfor mye på studier. Har overnattingsbesøk av lillesøster i kveld til i morgen (hun på bildet) og i morgen skal jeg ut med noen venninner. Tror denne helga blir ganske bra!

Hva skal du i helga?

Antrekk: flowers and black


// Topp fra H&M og bukse fra Sisters Point

Denne buksa er noe av det mest behagelige jeg har vært borti. Stoffet er utrolig mykt og godt og buksa er baggy, samtidig som den ser veldig classic og fin ut! Angrer ikke på kjøpet av den. Har også blitt dilla på blomstermotiver, så da passet det perfekt med en søt topp sammen med denne buksa. Enkelt og behagelig, men fint!

Hva synes du om antrekket?

Antrekk: flowers and light blue denim// Kimono og topp fra Sheinside, bukse fra H&M, klokke fra ebay

Bestilte meg denne kimonoen og toppen fra Sheinside for én uke siden, og jeg er så fornøyd med dem! Er så fint å sprite opp et antrekk med en kimono, og jeg måtte så klart ha blomstermønster på den! Skulle gjerne hatt flere slike kimonoer, men det får holde med denne en stund. Som student og med egen leilighet må jeg nesten tenke over hva jeg trenger og ikke trenger, selvom det frister å bestille både det ene og det andre. Kimonoen kan du forresten kjøpe her.

Hva synes du om antrekket?

Portretter // black and white
Bilder fra slutten av juli da jeg testa ut det nye speilreflekskameraet mitt. Må få tatt noen flere bilder snart siden det er så gøy å se tilbake på bilder og ikke minst fotografere. Må bare finne riktig tid og sted!

Hva synes du om bildene?

Interiør i stua

Regner med de fleste begynner på skolen igjen denne uka, men jeg er så heldig som har en uke til fri! Jobber onsdag og fredag, men deilig å ikke begynne på skolen før mandag. Etter et friår har jeg endelig fått bestemt meg for hva jeg har lyst til å studere, så nå har jeg 3 år foran meg med mye jobbing før jeg blir ferdig utdanna barnehagelærer. Som dere sikkert skjønte skal jeg da gå barnehagelærerutdanning. Jeg skal gå samlingsbasert slik at jeg kan jobbe ved siden av. Det blir da mye selvstendig jobbing siden det kun er skole én uke i måneden, men for meg har det ingenting å si! I dag har jeg brukt dagen på å ligge i senga og sett One Tree Hill før jeg fant ut at jeg kunne ta litt bilder av interiøret vi har i stua vår. Noe av det morsomste jeg vet om er å sitte i timevis å se interiør på nettet og det jeg nesten gleda meg mest til når vi flytta var å kunne innrede og pynte min egen leilighet, spesielt stua der vi bruker mest av vår tid i. 

Flere enn meg som er glad i interiør? 


 

Dagens antrekk


// Topp fra Sheinside, shorts fra H&M, smykke fra miniinthebox

Antrekket er fra søndag da det var ganske fint vær. Nå merker jeg at høsten begynner å stå for tur. Kjøligere når solen er framme og forkjølelse og tett nese er vel også et tegn på at det begynner å gå mot kjøligere tider? Denne uka har gått veldig fort, og i morgen er det allerede fredag! Da jeg hadde fri på tirsdag var jeg med Anne og spiste lunsj og i går etter jobb var jeg på kino med noen jobbkolleger. Vi så den nye norske filmen Børning. Så for meg at filmen ikke skulle være så veldig bra når den handler om biler, men den var overraskende bra! Filmen må nesten ha vært ganske bra da jeg frivillig reiser på den igjen i helga med kjæresten min. 

Hva synes du om antrekket?

Antrekk: flowers and pink


// Topp fra H&M, skjørt fra New Yorker, sko fra Nike

Hva synes du om antrekket?

Tallinn 2014Søndag til onsdag denne uka var jeg og kjæresten min, Espen, i Tallinn sammen. Vi var der for to år siden og siden vi likte byen såpass godt da, måtte vi jo bare tilbake! Forrige gang var vi der på vinteren, så det passet helt perfekt med en kjærestetur dit nå som det er sommer. Synes Tallinn er en veldig fin by med både bra shoppingmuligheter og Gamlebyen er kjempefin å gå rundt i. Fine motiver å ta bilder av og når det kommer til shopping er det jo ganske billig der! Dagene gikk til shopping på kjøpesenter på dagen siden det var opptil 40 varmegrader på det varmeste og på kveldene ruslet vi i Gamlebyen da det begynte å bli litt kjøligere. Hadde en veldig fin tur sammen med kjæresten min og jeg gleder meg allerede til neste tur vi får sammen (som jeg håper ikke er så lenge til).

Hva synes du om bildene? Noen av dere som har vært i Tallinn før?


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits