idaned -

KosehelgHåper alle har hatt en fin helg - det har jeg! På fredag fikk jeg besøk av Ann Helen, kjempe koselig! Vi lagde taco, spilte monopol og bare koste oss. Det tar altfor lang tid mellom hver gang vi får tid til å finne på noe sammen, så vi hadde en del å snakke om. Er så koselig med slike kvelder med gode venninner! I helga har jeg også hatt en liten jentedag med mamma og lillesøster. Vi var på en dyrepark og ellers bare koste vi oss. I morgen er det jobb igjen og jeg er veldig klar for det egentlig. Blir greit å få noen av de vanlige rutinene inn i hverdagen igjen. 

Har du hatt en fin helg? Hva har du gjort?

TodayDårlig blogging fra min side denne uken. Har ikke hatt blogglysten oppe, itillegg har jeg slitt med å laste opp bilder her på blogg.no. Mister jo bare blogglysten mer når jeg ikke får lastet opp de bildene jeg vil laste opp, men håper det er i orden igjen nå! I dag var siste ordentlige fridagen min, hvis vi ser bort ifra helga, og på mandag er det tilbake på jobb igjen. Skulle egentlig ikke begynne før på torsdag, men siden de trengte meg før, sier jeg ikke nei takk til det! Kjenner at jeg har fått litt nok av å bare gå hjemme i nesten tre uker alene. I dag har jeg tatt husvask og er fornøyd med at det endelig er gjort. Senere i kveld får jeg besøk av ei venninne, det blir koselig!

Hva gjør du i dag?

By the waterHar egentlig flere bilder jeg tenkte å laste opp, men jeg har slitt veldig med å laste opp bilder på bloggen i flere dager nå - utrolig irriterende! Noen fler som sliter med det?!

 Hva synes du om bildene?

Portretter // Flowergirl ||

Hva synes du om bildene?

Sunday plans

Håper alle har hatt en fin helg og en god start på denne søndagen. I dag sov jeg litt lenger enn jeg pleier og det var utrolig godt! Ute plasker regnet ned og da passer det perfekt med en tur på kino sammen med kjæresten. Billettene er bestilt og vi reiser for å se 22 Jump Street senere i dag. Så den første av filmene forrige søndag siden vi tenkte at vi kunne reise på kino sammen da og se nr. to, men det rakk vi ikke, så da tar vi det i dag. Hva annet skal man finne på når det regner ute og det er søndag? Håper alle får en fin dag!

Hva er dine planer for denne søndagen?

Dogs are not our whole life, but they make our lives wholeTok disse bildene av fine Kaisa for et par uker siden, men har helt glemt av dem. Litt vanskelig å ta bilde av en hund som ikke greier å stå stille, så disse tre ble de fineste. 

Hva synes du om bildene?

Sommerplaner

Den første ferieuka mi er allerede over. Til tross for bare å ha sittet hjemme omtrent har tiden gått veldig fort! Om 13 dager reiser jeg til London sammen med Oda. Gleder meg til å oppleve byen igjen og til å shoppe. Etter London er det rett på jobb dagen etter, men da jobber jeg bare 1 1/2 uke før jeg reiser på ferie igjen. Denne turen ble bestilt for kun et par dager siden og den går til Tallinn sammen med Espen. Vi har vært i Tallinn sammen én gang før, men da på firmatur, så det skal bli koselig med en kjærestetur dit denne gangen. Vi har ikke lagt noen spesielle planer for turen, men å oppleve Tallinn by er noe for seg selv det også. Gamlebyen er jo veldig kjent der, så det blir noen turer dit og så må vi innom kjøpesentre siden det er helt sykt billig der. Gleder meg!

Hva er dine planer for ferien?

Antrekk // Flowerskirt// Topp fra Only, skjørt fra H&M, smykke har jeg fått i gave

Hva synes du om antrekket?

Antrekk 02.07.14// Cardigan fra Only, topp og shorts fra H&M (gårsdagens antrekk)

Hva synes du?

Portretter // Flowergirl |Tok disse portrettene av Therese i dag - perfekt vær til å ta bilder i! Har et par bilder til også, men de legger jeg ut i et annet innlegg en annen dag.

Hva synes du om bildene?

Barneportretter♥ Skjønneste Elias og Eline

Tok disse portettbildene (+ enda fler) for noen uker siden av Elias og Eline. For å være ærlig er det ikke bare bare å ta bilder av to som nærmest løper unna kameraet når jeg plukker det opp, men overraskende nok endte jeg faktisk opp med flere fine bilder. Tenkte å prøve meg på flere portrettbilder etterhvert, så heldigvis for meg har jeg en lillesøster som gledelig stiller opp som modell, men er ikke alltid hun er så interessert i å ta bilder da vi faktisk skal det, så vi får se hvordan det går. Været er også veldig ustabilt for tiden, men i morgen er det spådd litt sol, så tenkte jeg kunne få med meg lillesøster ut i skogen og ta litt flere portrettbilder da.

Hva synes du om bildene? 


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits