idaned -

Antrekk 30.06.14// Topp og skjørt fra H&M, smykke fra miniinthebox

Hva synes du?

Antrekk 28.06.14// Topp, bukse og blomsterkrans fra H&M

Hva synes du om antrekket?

Nye innkjøp

// Alt fra H&M bortsett fra de to første blomster toppene som er fra Bik Bok

Over ser dere noen av de seneste innkjøpene mine. Har sagt siden januar at jeg skal ha shoppestopp helt til jeg reiser til London i juli, men etter å ha sett litt i klesskapet mitt har jeg ikke så mye fine sommerklær som jeg trodde, og dermed kunne jeg ikke dy meg da omtrent alt over her var på salg. Har også en topp, cardigan og et svart skjørt til som er nytt, men som ikke har blitt tatt bilde av. Kjenner jeg gleder meg til å få brukt alt og sette sammen fine antrekk. Kommer nok en del antrekksinnlegg framover på bloggen nå.

Hva synes du om innkjøpene?

Love is the flower you've got to let grow

Prøvde meg på noen blomsterbilder her om dagen da jeg var ute å testet det nye speilreflekskameraet mitt. Kjøpte meg Canon EOS 700D forrige uke da jeg lenge har ønsket meg et nytt kamera, men aldri fått meg til å kjøpe det. Solgte det forrige speilreflekskameraet jeg hadde og et annet kamera jeg hadde, og da hadde jeg nesten ikke noe valg om å kjøpe et nytt speilreflekskamera. Var i hovedsak derfor jeg solgte de to andre slik at jeg skulle få råd til et nytt. Gleder meg til å få prøvd det mer framover, og nå er det under én måned til jeg reiser til London, og der skal det fotograferes masse. Ser fram til det!

Hva synes du om bildene? Hvilket kamera har du?

Antrekk: Flowers and blue skirt// Topp fra Bik Bik, skjørt fra H&M, sko fra Converse

I dag har jeg vært på piknik sammen med Oda. Det var veldig koselig! Vi kjøpte med oss noe godt å spise og drikke og satte oss ned på stranda. Blåste veldig, men til tross for det var det veldig fint! Fikk Oda til å ta noen antrekksbilder av meg, så jeg slapp å styre med selvutløser hjemme. 

Hva synes du om antrekket?

Antrekk 15.06.13
// Kjole og blomsterkrans fra H&M

Hva synes du om antrekket?


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits