idaned -

Nike free run 3
Elsker de nye skoene mine fra Nike. Er også veldig fornøyd med fargevalget! Hadde lyst på noen som ikke alle andre har og da valgte jeg disse lysegrønne/gule skoene. Synes fargen er veldig kul! Og skoene er ikke minst veldig behagelige å både gå og jogge i, og det er et kjempestort pluss!

Hva synes du om skoene?

Lately on Instagram

Jeg som de fleste andre har en Instagram bruker som brukes flittig eller som man ofte er innom. Jeg selv er innom Instagram flere ganger daglig for å se bilder de jeg følger legger ut. Synes også det er veldig gøy å dele egne bilder der, så jeg er en flittig bruker av Instagram. Jeg heter idaltn og dere kan gjerne følge meg. Jeg har stengt profil, men under her kan dere se et lite utvalg av bildene jeg har lagt ut i det siste.

Hva synes du om bildene? Hva heter du på Instagram? (kanskje du får en ny følger)

Dagens antrekk// Cardigan, topp og smykke fra Bik Bok, bukse fra H&M, klokke fra eBay

Helt perfekt dag for å ta seg en gåtur og ta bilder på i dag! Sola stråler på en knallblå himmel og temperaturen er høy. Espen og jeg tok med oss hunden hans ut for å gå tur og da ble så klart speilrefleksen med. Ble et par antrekksbilder, også noen naturbilder som jeg kanskje legger ut senere. Om en times tid reiser vi til foreldrene mine på middag. Ha en fin søndag!

Hva synes du om antrekket?

Black and white
Hva synes du om bildene?

Some details

Hei! Begynner å bli en stund siden jeg har lagt igjen et innlegg på bloggen. Sier hver gang at jeg skal skjerpe meg, og nå skal jeg virkelig prøve å holde det! Har vært utrolig deilig å ikke tenke på bloggen hver dag, men kjenner også at jeg savner bloggen litt, så derfor har jeg tenkt til å starte opp igjen. Det har skjedd en del siden sist, og noe av det beste er at Espen og jeg har flyttet i en splitter ny leilighet sammen. Det er så utrolig koselig og herlig! Vi har vel bodd her i nesten to uker, så vi begynner å komme på plass. Hadde ikke trodd at flyttingen skulle skje så fort, men plutselig hadde vi vår egen leilighet. Ganske deilig med tanke på at leiligheten er helt ny også! Føler oss veldig heldige som har fått noe så fint og nytt første gang vi flytter hjemmefra. Så jeg har det veldig fint for tiden! Tilbake til bloggingen så skal jeg prøve å komme med et par innlegg i uka, samt antrekk og bilder. Tenkte jeg kunne legge til noen detailsbilder fra leiligheten i dette innlegget, så kommer jeg tilbake med flere innlegg etterhvert. 

Har dere det fint for tiden?


New watch

Kjøpte denne fine klokken på eBay for en stund siden, og den er utrolig fin! Det beste av alt er at den er veldig billig også. Kun 30,- uten porto - det vil jeg si er et kupp! Jeg bruker ihvertfall denne klokka veldig ofte og har brukt den omtrent hver dag siden jeg fikk den i posten. Kvaliteten på den er også veldig god! Det er veldig mange andre fine og stilige klokker der også, og den med verdenskart i står ihvertfall høyt på ønskelista mi. Regner med de fleste vet hvilken klokke jeg snakker om siden den er ganske populær.

Har du bestilt klokke fra eBay før?

Dublin

Helga for to uker siden var jeg i Dublin sammen med Espen og firmaet hans. Dublin var veldig fint, og du ser kjempe lett at det er en gammel by med klasseskille. Det var mange gamle bygninger, men gikk du noen meter kom du til de nye, fantastiske byggene. Slik var det i hele byen. Ovenfor ser du noen av veldig få bilder jeg tok. Det ble ikke mye tid til sightseeing og når vi først hadde det sprutregna det og da turte jeg ikke ta fram kameraet. Vi var også innom en bar for Dublin er jo kjent for alle sine barer, og allerede klokka halv 12 på dagen var baren full. Helt rart for meg som kommer fra en liten "by". Dublin er en fin by, men det er nok ikke den byen jeg vil til først og fremst i nærmeste framtid, men det er kanskje fordi vi ikke fikk sett så mye. 

Har du vært i Dublin før?

Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits