idaned -

Last weekend

Forrige helg var jeg som sagt i Oslo sammen med Oda, Aina og Espen. Hovedgrunnen for at vi var der var jo Gavin DeGraw konserten på kvelden, og den var bare helt fantastisk! Gavin kan virkelig å synge live også, og han er så snill mot publikum. Det er ihvertfall ikke noen tvil at jeg skal på konsert med han neste gang han er i Norge. Konserten hans er desidert den beste jeg har vært på! Bare stemningen der gjorde konserten super bra! Ellers hadde vi det veldig koselig med restaurantmiddager og litt sightseeing. 

Var du på konserten eller har du vært i Oslo i det siste?Oslove

Hei! Om en halvtimes tid reiser jeg, Espen, Oda og Aina til Oslo for å være der til i morgen. Jeg har gleda meg til denne dagen siden november og nå er endelig dagen her! I kveld skal vi nemlig på Gavin DeGraw konsert. Herregud, som jeg gleder meg! Før konserten begynner blir det nok litt shopping og middag på restaurant før vi drar på hotellet og ordner oss før konserten starter. Tror dette kommer til å bli en super dag og en dag som blir en av de beste. Ha en fin lørdag!
 
Skal du noe gøy i dag?

 

Ny personlig almanakk

Hei! Begynner vel å bli et par måneder siden nå, men ihvertfall så vant jeg en personlig almanakk på bloggen til Henriette. Har allerede en fra før, så da har jeg en til når den jeg bruker nå er over. Er så greit med en almanakk og enda bedre er det når man kan designe en helt selv! Synes de blir så mye finere og mer personlig da. Du kan lage din egen personlig almanakk her til en veldig grei pris.

Har du en personlig almanakk?
Innkjøp fra ebay

Hei! Har blitt en noen innkjøp fra ebay i det siste som jeg tenkte å vise dere. Har aldri bestilt noe fra ebay før, men når jeg først turte å ta sjansen ble det visst flere pakker på vei til meg. Det er jo så mye fint og billig der! Skulle gjerne ha bestilt meg mye mer, men jeg har sagt til meg selv at jeg ikke skal shoppe noe før jeg skal til London i sommer, men det er jo nesten helt umulig, haha! Her er ihvertfall innkjøpene:
 

 
// Beskyttelse til pc'en


// 3D flower genser


// Marineblå skjørt


// Shorts

Hva synes du? Handler du mye fra ebay?

Winter wonderland

Hei! I dag har jeg, Espen og lillebroren hans vært på Budor og stått på slalom. Riktig nok er det den tredje gangen på to helger vi har vært der fordi det har vært så mye tåke der. Var ikke akkurat noe bedre i dag, men vi valgte å kjøre de turene vi hadde igjen på klippekortet vårt slik at vi ihvertfall har fått brukt opp det vi har betalt for. Krysser fingre og tær for at det skal bli fint vær der en helg snart slik at vi kan kjøre uten å kun se et par meter foran oss og for å få mer glede ut av å stå på slalom. Er det noe jeg virkelig liker med vinteren er det at man kan stå på slalom. Det er jo så gøy! Vi har også spist fastelavensboller sammen med familien hans i dag, så dette har vært en veldig fin søndag!

Har du stått på slalom i år? Hva har du gjort i dag?
 
 

Jentetur til London

Hei! Jeg har ikke fortalt dere det, men i januar bestilte jeg og Oda oss en jentetur til London i sommer. Vi reiser den 17. juli og blir borte i 6 dager. Herregud, som jeg gleder meg til en skikkelig jentetur og ikke minst til å få oppleve Londonby igjen! Det står ihvertfall veldig mye shopping på lista og jeg håper også at vi får tatt oss en tur på en musikal. Har hørt at det er en veldig fin opplevelse, så det må vi bare få til! Klarer nesten ikke å vente til denne turen og nedtellingen startet allerede den kvelden vi bestilte.

Har du lagt noen planer for sommeren enda? 

 


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits