idaned -

Weekend

Tenk at det allerede er fredag og helg! Uka har flydd avgårde med jobb hver dag, så det skal bli godt med helg nå. Har ikke så mange planer for helga, så blir mye tid til å slappe av, men skal prøve å få til en skitur på søndag hvis været og temperaturen er bra. Skal prøve å få til et antrekksinnlegg enten i morgen eller på søndag, så da kommer det nok iløpet av helga, men lover ingenting. Håper ihvertfall alle får en fin helg! 

Hva skal du i helga?

 

Ny kåpe // Sheinside

Kjøpte denne kåpen fra Sheinside for litt siden og fikk den i posten etter en ukestid. Jeg tok den i M siden jeg har erfart at klærne er i små størrelser, og denne synes jeg passer meg helt perfekt! Stoffet utenpå er veldig godt å ta på og inni er det silkestoff, mens i ermene er det et annet stoff som også er veldig behagelig å ha på, ganske likt stoffet utenpå kåpen. Er veldig fornøyd med denne kåpen, itillegg var den ikke så altfor dyr! Du finner kåpen her for litt over 200 kroner. 

Hva synes du om kåpen?

New look

GOD HELG! Har endelig litt tid til å blogge nå, så da tenkte jeg at jeg kunne komme med et nytt innlegg, itillegg har jeg forhåndsskrevet et som kommer en annen dag. Var ute en tur tidligere i dag for å ta bilder slik at jeg kunne lage meg en ny header! Ble bare en veldig enkel header, så får jeg se hvor lenge jeg har den. Satte på litt for høy iso så bildene ble litt skurrete, men det får gå. Orker ikke å gå ut i kulden igjen før en annen dag! Om et par timer reiser jeg bort til Oda for å være hos henne i et par timer. Gleder meg veldig siden vi ikke har sett hverandre siden nyttårsaften. Skulle egentlig til henne forrige helg, men da lå jeg med omgangssyken. Huff a mei! I morgen skal jeg kanskje stå på slalom for første gang denne sesongen, så det blir bra! Håper alle får en fortsatt fin helg!

Hva gjør du i helga?

Welcome 2014GODT NYTTÅR!! Tenk at vi allerede er i 2014. Tiden går så utrolig fort at det nesten er vanskelig å følge med! Hadde en veldig fin feiring i går! Spiste kjempegod kalkun og iskake til dessert hjemme før jeg og kjæresten min tok turen bort til ei venninne og feiret der. Var en veldig koselig kveld og det er alltid like fint å se på rakettene når klokka slår tolv. Nå som det er et nytt år skal jeg prøve å forbedre meg med bloggingen. Lyver vel egentlig når jeg skriver dette for det har jeg skrevet så mange ganger, men allikevel tar det opp til én uke før det kommer et nytt innlegg på bloggen. Det er ihvertfall verdt et forsøk. Dagen i dag har gått til å bare slappe av. Begynner på jobb igjen i morgen, så er veldig greit med en dag hvor det ikke skjer så mye. Tipper jeg er rimelig trøtt i morgentidlig når klokka ringer halv seks ettersom at døgnet har blitt snudd veldig denne ferien, men det skal bli godt å komme tilbake til vanlige rutiner igjen. Ha en fin første nyttårsdag!

Hvordan feiret du nyttårsaften?


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits