idaned -

Hello autumn


Første dag i den første høstmåneden, og da passet det veldig bra med litt interiørshopping. Før i dag var jeg på Gjøvik sammen med Lene, og siden jeg er over middels interessert i interiør ble det litt nytt i dag. Gikk til innkjøp av de huslysene, et lysfat, en fin høst blomst, oransje lys og blader. Synes stua ble veldig fin med litt preg av høsten. Synes høsten er veldig fin med de fine fargene ute. Etter vi hadde vært på senteret reiste vi å spiste en deilig lunsj på Egon. 

Liker du høsten? Hva har du gjort i dag?

Interiør i stua

Regner med de fleste begynner på skolen igjen denne uka, men jeg er så heldig som har en uke til fri! Jobber onsdag og fredag, men deilig å ikke begynne på skolen før mandag. Etter et friår har jeg endelig fått bestemt meg for hva jeg har lyst til å studere, så nå har jeg 3 år foran meg med mye jobbing før jeg blir ferdig utdanna barnehagelærer. Som dere sikkert skjønte skal jeg da gå barnehagelærerutdanning. Jeg skal gå samlingsbasert slik at jeg kan jobbe ved siden av. Det blir da mye selvstendig jobbing siden det kun er skole én uke i måneden, men for meg har det ingenting å si! I dag har jeg brukt dagen på å ligge i senga og sett One Tree Hill før jeg fant ut at jeg kunne ta litt bilder av interiøret vi har i stua vår. Noe av det morsomste jeg vet om er å sitte i timevis å se interiør på nettet og det jeg nesten gleda meg mest til når vi flytta var å kunne innrede og pynte min egen leilighet, spesielt stua der vi bruker mest av vår tid i. 

Flere enn meg som er glad i interiør? 


 


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits