idaned -

New in: burgunder
Min favoritt farge på klesplagg om høsten er definitivt burgunder! Det finnes så utallige mange fine plagg i fine burgunder farger. Jeg har gått til innkjøp av en deilig ullcardigan og lue i nettopp denne fargen, itillegg kjøpte jeg en helt vanlig lys jeans som jeg synes passer bra til!

Har du en favoritt farge på klesplagg nå som det er høst?

Nyeste innkjøp


// Bukse fra H&M, genser fra Cubus
// Gensere fra H&M og Bik Bok

Siden jeg ikke har så mye å blogge om akkurat nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut de nyeste innkjøpene mine. Som student og ikke mye jobbing må jeg prioritere andre ting enn det å kjøpe klær, men måtte nesten unne meg noen gode og varme gensere nå som høsten er her for fullt og buksa måtte jeg bare ha! Har en pakke på posthuset fra Sheinside jeg skal hente senere i dag, så da legger jeg ut innkjøpet der også om noen dager. Gleder meg til å se om det jeg bestilte passer! 

Hva synes du om innkjøpene? Har du unna deg noe nytt til høsten?

 

Nye innkjøp

// Alt fra H&M bortsett fra de to første blomster toppene som er fra Bik Bok

Over ser dere noen av de seneste innkjøpene mine. Har sagt siden januar at jeg skal ha shoppestopp helt til jeg reiser til London i juli, men etter å ha sett litt i klesskapet mitt har jeg ikke så mye fine sommerklær som jeg trodde, og dermed kunne jeg ikke dy meg da omtrent alt over her var på salg. Har også en topp, cardigan og et svart skjørt til som er nytt, men som ikke har blitt tatt bilde av. Kjenner jeg gleder meg til å få brukt alt og sette sammen fine antrekk. Kommer nok en del antrekksinnlegg framover på bloggen nå.

Hva synes du om innkjøpene?

Nike free run 3
Elsker de nye skoene mine fra Nike. Er også veldig fornøyd med fargevalget! Hadde lyst på noen som ikke alle andre har og da valgte jeg disse lysegrønne/gule skoene. Synes fargen er veldig kul! Og skoene er ikke minst veldig behagelige å både gå og jogge i, og det er et kjempestort pluss!

Hva synes du om skoene?

New watch

Kjøpte denne fine klokken på eBay for en stund siden, og den er utrolig fin! Det beste av alt er at den er veldig billig også. Kun 30,- uten porto - det vil jeg si er et kupp! Jeg bruker ihvertfall denne klokka veldig ofte og har brukt den omtrent hver dag siden jeg fikk den i posten. Kvaliteten på den er også veldig god! Det er veldig mange andre fine og stilige klokker der også, og den med verdenskart i står ihvertfall høyt på ønskelista mi. Regner med de fleste vet hvilken klokke jeg snakker om siden den er ganske populær.

Har du bestilt klokke fra eBay før?

Ny personlig almanakk

Hei! Begynner vel å bli et par måneder siden nå, men ihvertfall så vant jeg en personlig almanakk på bloggen til Henriette. Har allerede en fra før, så da har jeg en til når den jeg bruker nå er over. Er så greit med en almanakk og enda bedre er det når man kan designe en helt selv! Synes de blir så mye finere og mer personlig da. Du kan lage din egen personlig almanakk her til en veldig grei pris.

Har du en personlig almanakk?
Innkjøp fra ebay

Hei! Har blitt en noen innkjøp fra ebay i det siste som jeg tenkte å vise dere. Har aldri bestilt noe fra ebay før, men når jeg først turte å ta sjansen ble det visst flere pakker på vei til meg. Det er jo så mye fint og billig der! Skulle gjerne ha bestilt meg mye mer, men jeg har sagt til meg selv at jeg ikke skal shoppe noe før jeg skal til London i sommer, men det er jo nesten helt umulig, haha! Her er ihvertfall innkjøpene:
 

 
// Beskyttelse til pc'en


// 3D flower genser


// Marineblå skjørt


// Shorts

Hva synes du? Handler du mye fra ebay?

Ny kåpe // Sheinside

Kjøpte denne kåpen fra Sheinside for litt siden og fikk den i posten etter en ukestid. Jeg tok den i M siden jeg har erfart at klærne er i små størrelser, og denne synes jeg passer meg helt perfekt! Stoffet utenpå er veldig godt å ta på og inni er det silkestoff, mens i ermene er det et annet stoff som også er veldig behagelig å ha på, ganske likt stoffet utenpå kåpen. Er veldig fornøyd med denne kåpen, itillegg var den ikke så altfor dyr! Du finner kåpen her for litt over 200 kroner. 

Hva synes du om kåpen?

New in // NellyElsker de nye kjolene mine fra Nelly! Kjøpte de på salg og fikk begge til 299,-. Den til venstre skal jeg bruke på julaften og den til høyre skal jeg bruke på julebordet med jobben. Gleder meg veldig til å bruke begge. De passer jo perfekt til julen!

Hva synes du om kjolene?

New sweather // Sheinside

Bestilte denne genseren fra Sheinside for rundt en måned siden og forrige uke fikk jeg den. Den var mye mindre i størrelsen enn det jeg hadde forestilt meg, og det var litt dumt siden da kommer den nok ikke til å bli så mye brukt. Den er jo utrolig fin da, så skal prøve å få brukt den litt før den eventuelt krymper i vask. Er første gangen jeg bestiller der ifra, så da vet jeg til neste gang at det er muligheter for at de har småe størrelser på klærne sine. 

Hva synes du om genseren? Har du bestilt noe fra Sheinside før?


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits