idaned -

Baby ballerina



Over ser dere to av bildene jeg tok da jeg hadde babyfotografering forrige mandag! Siden det var første gangen jeg tok babybilder var jeg veldig nervøs og spent på om resultatet skulle bli bra, men moren til babyen var veldig fornøyd med bildene, så da gikk det veldig bra, da! Helga som har vært nå har gått veldig fort og en ny uke med dager stappet av planer er i gang. I helga har jeg shoppa litt, spist på restaurant, vært på kino og tatt bilder med Lene S, så helga har vært veldig bra! 

Hva synes du om bildene? Har du hatt en fin helg? 

Use your smile to change this world



// Canon EOS 700D, 50mm f/1.8 II

Tok disse bildene av lillesøster i går, og ble ganske fornøyd med dem! Lagde meg et lite "studio" i stua for å prøve ut det, og bildene ble egentlig ganske bra til hva jeg trodde de kom til å bli. Brukte svart bakgrunn denne gangen, men må kjøpe meg noe hvitt jeg kan bruke som bakgrunn slik at jeg kan bruke det også. 

Hva synes du om bildene?

Portretter // black and white




Bilder fra slutten av juli da jeg testa ut det nye speilreflekskameraet mitt. Må få tatt noen flere bilder snart siden det er så gøy å se tilbake på bilder og ikke minst fotografere. Må bare finne riktig tid og sted!

Hva synes du om bildene?

Tallinn 2014











Søndag til onsdag denne uka var jeg og kjæresten min, Espen, i Tallinn sammen. Vi var der for to år siden og siden vi likte byen såpass godt da, måtte vi jo bare tilbake! Forrige gang var vi der på vinteren, så det passet helt perfekt med en kjærestetur dit nå som det er sommer. Synes Tallinn er en veldig fin by med både bra shoppingmuligheter og Gamlebyen er kjempefin å gå rundt i. Fine motiver å ta bilder av og når det kommer til shopping er det jo ganske billig der! Dagene gikk til shopping på kjøpesenter på dagen siden det var opptil 40 varmegrader på det varmeste og på kveldene ruslet vi i Gamlebyen da det begynte å bli litt kjøligere. Hadde en veldig fin tur sammen med kjæresten min og jeg gleder meg allerede til neste tur vi får sammen (som jeg håper ikke er så lenge til).

Hva synes du om bildene? Noen av dere som har vært i Tallinn før?

By the water



Har egentlig flere bilder jeg tenkte å laste opp, men jeg har slitt veldig med å laste opp bilder på bloggen i flere dager nå - utrolig irriterende! Noen fler som sliter med det?!

 Hva synes du om bildene?

Portretter // Flowergirl ||

Hva synes du om bildene?

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole



Tok disse bildene av fine Kaisa for et par uker siden, men har helt glemt av dem. Litt vanskelig å ta bilde av en hund som ikke greier å stå stille, så disse tre ble de fineste. 

Hva synes du om bildene?

Portretter // Flowergirl |



Tok disse portrettene av Therese i dag - perfekt vær til å ta bilder i! Har et par bilder til også, men de legger jeg ut i et annet innlegg en annen dag.

Hva synes du om bildene?

Barneportretter



♥ Skjønneste Elias og Eline

Tok disse portettbildene (+ enda fler) for noen uker siden av Elias og Eline. For å være ærlig er det ikke bare bare å ta bilder av to som nærmest løper unna kameraet når jeg plukker det opp, men overraskende nok endte jeg faktisk opp med flere fine bilder. Tenkte å prøve meg på flere portrettbilder etterhvert, så heldigvis for meg har jeg en lillesøster som gledelig stiller opp som modell, men er ikke alltid hun er så interessert i å ta bilder da vi faktisk skal det, så vi får se hvordan det går. Været er også veldig ustabilt for tiden, men i morgen er det spådd litt sol, så tenkte jeg kunne få med meg lillesøster ut i skogen og ta litt flere portrettbilder da.

Hva synes du om bildene? 

Love is the flower you've got to let grow

Prøvde meg på noen blomsterbilder her om dagen da jeg var ute å testet det nye speilreflekskameraet mitt. Kjøpte meg Canon EOS 700D forrige uke da jeg lenge har ønsket meg et nytt kamera, men aldri fått meg til å kjøpe det. Solgte det forrige speilreflekskameraet jeg hadde og et annet kamera jeg hadde, og da hadde jeg nesten ikke noe valg om å kjøpe et nytt speilreflekskamera. Var i hovedsak derfor jeg solgte de to andre slik at jeg skulle få råd til et nytt. Gleder meg til å få prøvd det mer framover, og nå er det under én måned til jeg reiser til London, og der skal det fotograferes masse. Ser fram til det!

Hva synes du om bildene? Hvilket kamera har du?

Lately on Instagram

Jeg som de fleste andre har en Instagram bruker som brukes flittig eller som man ofte er innom. Jeg selv er innom Instagram flere ganger daglig for å se bilder de jeg følger legger ut. Synes også det er veldig gøy å dele egne bilder der, så jeg er en flittig bruker av Instagram. Jeg heter idaltn og dere kan gjerne følge meg. Jeg har stengt profil, men under her kan dere se et lite utvalg av bildene jeg har lagt ut i det siste.

Hva synes du om bildene? Hva heter du på Instagram? (kanskje du får en ny følger)





Black and white




Hva synes du om bildene?

Some details

Hei! Begynner å bli en stund siden jeg har lagt igjen et innlegg på bloggen. Sier hver gang at jeg skal skjerpe meg, og nå skal jeg virkelig prøve å holde det! Har vært utrolig deilig å ikke tenke på bloggen hver dag, men kjenner også at jeg savner bloggen litt, så derfor har jeg tenkt til å starte opp igjen. Det har skjedd en del siden sist, og noe av det beste er at Espen og jeg har flyttet i en splitter ny leilighet sammen. Det er så utrolig koselig og herlig! Vi har vel bodd her i nesten to uker, så vi begynner å komme på plass. Hadde ikke trodd at flyttingen skulle skje så fort, men plutselig hadde vi vår egen leilighet. Ganske deilig med tanke på at leiligheten er helt ny også! Føler oss veldig heldige som har fått noe så fint og nytt første gang vi flytter hjemmefra. Så jeg har det veldig fint for tiden! Tilbake til bloggingen så skal jeg prøve å komme med et par innlegg i uka, samt antrekk og bilder. Tenkte jeg kunne legge til noen detailsbilder fra leiligheten i dette innlegget, så kommer jeg tilbake med flere innlegg etterhvert. 

Har dere det fint for tiden?


Dublin

Helga for to uker siden var jeg i Dublin sammen med Espen og firmaet hans. Dublin var veldig fint, og du ser kjempe lett at det er en gammel by med klasseskille. Det var mange gamle bygninger, men gikk du noen meter kom du til de nye, fantastiske byggene. Slik var det i hele byen. Ovenfor ser du noen av veldig få bilder jeg tok. Det ble ikke mye tid til sightseeing og når vi først hadde det sprutregna det og da turte jeg ikke ta fram kameraet. Vi var også innom en bar for Dublin er jo kjent for alle sine barer, og allerede klokka halv 12 på dagen var baren full. Helt rart for meg som kommer fra en liten "by". Dublin er en fin by, men det er nok ikke den byen jeg vil til først og fremst i nærmeste framtid, men det er kanskje fordi vi ikke fikk sett så mye. 

Har du vært i Dublin før?




Be happy for this moment. This moment is your life




Hva synes du om bildene?


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no





Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits