idaned -

En herlig følelse

 

 

Hei! I dag kan jeg ikke annet enn å smile. Er nemlig ferdig med min første eksamen på høgskolen! Kan si jeg var veldig spent og nervøs i dagtidlig før vi fikk oppgaven. Heldigvis var det en grei oppgave som jeg tror gikk nokså bra. Uansett er det veldig herlig å tenke på at første eksamen på høgskolen er overstått. Nå har jeg ikke skole igjen før på tirsdag, men jeg jobber i morgen og hele helga, så fri blir det ikke uansett. Har heldigvis fri på torsdag og da skal jeg være med Silje. Det blir koselig å kunne gjøre noe annet sammen enn å øve til eksamen. 

Har du hatt eksamen nå? Har du noen planer for uka?

God helg

Det er lørdag og helg! Kjenner det er veldig godt med helg nå ettersom jeg har dratt på meg en forkjølelse, og da er det ganske greit å få litt tid til å slappe av. Denne helga har jeg ingen planer på agendaen, utenom at vi får besøk i dag. Ganske deilig med en rolig og avslappende helg! Eksamen begynner å nærme seg nå, så i morgen må jeg nok sette av tid til å begynne å lese litt. Litt skummelt å tenke på at min første eksamen på høgskolen er om 17 dager. Får lese som en helt de neste to ukene, og håpe på et greit resultat. 

Har du noen planer for helga? Flere som har eksamen snart?

PositivitetHei og god mandag morgen! Ute skinner sola og jeg kjenner jeg gleder meg til å gå ned til praksis etterpå. Etter en uke med nesten bare regn er det deilig å se sola skinne på himmelen, men dessverre er det ikke spådd slik hele uka. En fin helg med blant annet festligheter etter en hektisk uke er lagt på hylla, og jeg er klar for en ny uke som ikke blir fult så hektisk. Kjenner jeg føler meg veldig positiv for denne uka! Praksis hele uka, én jobbdag og jeg har et arbeidskrav som skal gjøres ferdig og leveres inn, men det er ingenting i forhold til forrige uke hvor jeg ikke hadde tid til å slappe av en eneste gang. Denne uka blir bra, jeg bare vet det! 

Flere enn meg som går inn i den nye uka med positivitet? Har dere noen planer?

Hektisk ukeHei og god søndagskveld! Helga har som vanlig flydd avgårde og om et par timer er det tid for litt søvn og en ny uke. Jeg har hatt en fin helg med blant annet å bli invitert bort på middag hos foreldrene mine og tid til masse avslapping! Veldig greit med en del avslapning for i morgen begynner en hektisk og full uke. Jeg har første dag ute i praksis i barnehage i morgen og itillegg har jeg min første stengevakt alene på jobben, så i morgen er det først praksis, så jobb. Slik blir det onsdag og fredag også, så denne uka blir nok veldig hektisk, men med mye på agendaen går det nok fort til helga! Skal bli spennende å begynne med praksis da jeg ikke har jobbet i barnehage siden midten av august etter jeg jobba i barnehage i et år. Det blir nok ikke noe blogging fra min side før til helga igjen, så da ønsker jeg alle en fin uke!

Har du noen planer for denne uka som kommer?

Full of plans

En ny uke med nye muligheter er allerede godt i gang! Jeg har en full uke foran meg med både jobb, fotooppdrag og så må jeg også få tid til litt studier! Jobber kvelden i dag og i morgen og i helga. Greit å få inn litt ekstra penger! Tenkte jeg egentlig bare skulle stikke innom å si hei for nå må jeg snart begynne med middagen før jeg reiser på jobb. Ha en fin tirsdag!

Har du noen planer for uka?

Beautiful kids
God søndag! Dagene flyr avgårde og helga er allerede snart over. Skummelt hvor fort tiden egentlig går! Fredag til lørdag hadde vi overnattingsbesøk av disse skjønningene på bildene over. Vi er så heldige som får låne de iblant! Da de ble henta i går ble Espen og jeg med dem på tivoli og Elias fikk kjørt noen karuseller, og det så ut som han koste seg veldig! I dag skulle jeg egentlig ha babyfotografering, men siden ungen ble syk, så må vi nesten vente til han blir frisk igjen, så i dag blir det en veldig rolig dag under pleddet på sofaen. Har allerede sett to episoder av One Tree Hill, og når Espen kommer hjem fra jakt blir det nok noen episoder med Pretty Little Liars. Helt greit med slike søndager!

Har du gjort noe gøy i helga?

Barnedåp

På søndag var Espen og jeg i barnedåp til fadderbarnet hans, Alva Elida. Var en veldig fin dåpsdag med god mat og gode kaker. Dåpskaken nederst til høyre var helt nydelig lagd. Kjempe koselig at jeg også fikk være med å feire den store dagen! Det var ikke helt min dag når det gjelder bilder da de fleste ble veldig skurrete, men noen greie bilder ble det da. Det bildet i rammen nederst til venstre er et av bildene fra da jeg hadde babyfotografering, så det er veldig gøy at bildet mitt ble brukt. 

Har du vært i noe selskap i det siste?

WeekendHei og god helg! Denne uka har flydd avgårde selvom jeg stort sett bare har vært hjemme på dagtid siden vi har hatt nettuke og gjort oppgaver hjemme. Har da hatt mye tid til overs, og da har det blitt en del interiørtitting! På onsdag var jeg på IKEA og fikk kjøpt meg en bokhylle og i går var jeg og kjæresten min på Jysk og fikk kjøpt oss et entrémøbel, ittillegg til at vi har kjøpt oss en tv-benk. Så i går og i dag har dagene gått i montering av bokhylle og entrémøbelet og pynting. Kjøpte meg litt diverse interiør i går, men enda har jeg ikke nok. Har akkurat klikket hjem noen herligheter til. Hvor får jeg alle disse pengene ifra?! Jaja, litt må man unne seg! Planene for helga er å reise på kino med kjæresten (har utsatt det i flere uker) og jeg skal fotografere en liten søt babyjente. Grugleder meg til det siden det er første gang jeg skal ta bilder av baby, men håper det går greit! Ha en fin helg, alle sammen!

Hva er dine planer for helga?

Because I'm happy


// arkivbilde

GOD HELG!!

Endelig helg og det tror jeg skal bli ganske deilig nå! Har vært en ganske spennende og tung uke med nye inntrykk og mye stoff som skal sette seg i hjernen. Begynte nemlig på høgskolen på mandag, så det har vært lange dager fra 08.00 til 17.00 på skolen, itillegg til bøker som skal kjøpes og mye som skal ordnes. Har nettuker i to uker nå hvor vi skal jobbe med oppgaver hjemme, så det blir nok greit. Flott at det finnes studier der du er på skolen en uke, så nettuker hjemme og på skolen igjen. Passer meg bra da jeg ikke vil gå heltid på skolen. Men nå er helga her, så da skal jeg prøve å ikke tenke så altfor mye på studier. Har overnattingsbesøk av lillesøster i kveld til i morgen (hun på bildet) og i morgen skal jeg ut med noen venninner. Tror denne helga blir ganske bra!

Hva skal du i helga?

KosehelgHåper alle har hatt en fin helg - det har jeg! På fredag fikk jeg besøk av Ann Helen, kjempe koselig! Vi lagde taco, spilte monopol og bare koste oss. Det tar altfor lang tid mellom hver gang vi får tid til å finne på noe sammen, så vi hadde en del å snakke om. Er så koselig med slike kvelder med gode venninner! I helga har jeg også hatt en liten jentedag med mamma og lillesøster. Vi var på en dyrepark og ellers bare koste vi oss. I morgen er det jobb igjen og jeg er veldig klar for det egentlig. Blir greit å få noen av de vanlige rutinene inn i hverdagen igjen. 

Har du hatt en fin helg? Hva har du gjort?

TodayDårlig blogging fra min side denne uken. Har ikke hatt blogglysten oppe, itillegg har jeg slitt med å laste opp bilder her på blogg.no. Mister jo bare blogglysten mer når jeg ikke får lastet opp de bildene jeg vil laste opp, men håper det er i orden igjen nå! I dag var siste ordentlige fridagen min, hvis vi ser bort ifra helga, og på mandag er det tilbake på jobb igjen. Skulle egentlig ikke begynne før på torsdag, men siden de trengte meg før, sier jeg ikke nei takk til det! Kjenner at jeg har fått litt nok av å bare gå hjemme i nesten tre uker alene. I dag har jeg tatt husvask og er fornøyd med at det endelig er gjort. Senere i kveld får jeg besøk av ei venninne, det blir koselig!

Hva gjør du i dag?

Sunday plans

Håper alle har hatt en fin helg og en god start på denne søndagen. I dag sov jeg litt lenger enn jeg pleier og det var utrolig godt! Ute plasker regnet ned og da passer det perfekt med en tur på kino sammen med kjæresten. Billettene er bestilt og vi reiser for å se 22 Jump Street senere i dag. Så den første av filmene forrige søndag siden vi tenkte at vi kunne reise på kino sammen da og se nr. to, men det rakk vi ikke, så da tar vi det i dag. Hva annet skal man finne på når det regner ute og det er søndag? Håper alle får en fin dag!

Hva er dine planer for denne søndagen?

Sommerplaner

Den første ferieuka mi er allerede over. Til tross for bare å ha sittet hjemme omtrent har tiden gått veldig fort! Om 13 dager reiser jeg til London sammen med Oda. Gleder meg til å oppleve byen igjen og til å shoppe. Etter London er det rett på jobb dagen etter, men da jobber jeg bare 1 1/2 uke før jeg reiser på ferie igjen. Denne turen ble bestilt for kun et par dager siden og den går til Tallinn sammen med Espen. Vi har vært i Tallinn sammen én gang før, men da på firmatur, så det skal bli koselig med en kjærestetur dit denne gangen. Vi har ikke lagt noen spesielle planer for turen, men å oppleve Tallinn by er noe for seg selv det også. Gamlebyen er jo veldig kjent der, så det blir noen turer dit og så må vi innom kjøpesentre siden det er helt sykt billig der. Gleder meg!

Hva er dine planer for ferien?

Strawberry and chocolate

Hei! Håper alle har hatt en langhelg så langt - jeg har ihvertfall det! Startet langhelga med grilling sammen med noen venner hos meg og Espen på onsdagskvelden. Var veldig hyggelig å få samla alle igjen! Torsdagen ble til en typisk dagen derpå dag - rydde etter gårsdagens festing og slappe helt av. I går var Oda og jeg ute på tur til Høsbjør, som er en topp her jeg bor. Er så fin utsikt når man kommer på toppen og utrolig herlig med en slik gåtur! Ganske så tungt oppover, men da er det bare enda herligere å starte på turen nedover igjen. Ellers har jeg slappet av, syklet en tur sammen med Espen før i dag (helt til det begynte å hagle, så vi måtte snu..) og resten av denne kvelden går til å slappe av. Har blitt helt hekta på jordbær og sjokolade, så det har vi også fått spist litt av i det siste. Åå, det er så godt! 

Hva har du gjort denne langhelga?


Last weekend

Forrige helg var jeg som sagt i Oslo sammen med Oda, Aina og Espen. Hovedgrunnen for at vi var der var jo Gavin DeGraw konserten på kvelden, og den var bare helt fantastisk! Gavin kan virkelig å synge live også, og han er så snill mot publikum. Det er ihvertfall ikke noen tvil at jeg skal på konsert med han neste gang han er i Norge. Konserten hans er desidert den beste jeg har vært på! Bare stemningen der gjorde konserten super bra! Ellers hadde vi det veldig koselig med restaurantmiddager og litt sightseeing. 

Var du på konserten eller har du vært i Oslo i det siste?Oslove

Hei! Om en halvtimes tid reiser jeg, Espen, Oda og Aina til Oslo for å være der til i morgen. Jeg har gleda meg til denne dagen siden november og nå er endelig dagen her! I kveld skal vi nemlig på Gavin DeGraw konsert. Herregud, som jeg gleder meg! Før konserten begynner blir det nok litt shopping og middag på restaurant før vi drar på hotellet og ordner oss før konserten starter. Tror dette kommer til å bli en super dag og en dag som blir en av de beste. Ha en fin lørdag!
 
Skal du noe gøy i dag?

 

Winter wonderland

Hei! I dag har jeg, Espen og lillebroren hans vært på Budor og stått på slalom. Riktig nok er det den tredje gangen på to helger vi har vært der fordi det har vært så mye tåke der. Var ikke akkurat noe bedre i dag, men vi valgte å kjøre de turene vi hadde igjen på klippekortet vårt slik at vi ihvertfall har fått brukt opp det vi har betalt for. Krysser fingre og tær for at det skal bli fint vær der en helg snart slik at vi kan kjøre uten å kun se et par meter foran oss og for å få mer glede ut av å stå på slalom. Er det noe jeg virkelig liker med vinteren er det at man kan stå på slalom. Det er jo så gøy! Vi har også spist fastelavensboller sammen med familien hans i dag, så dette har vært en veldig fin søndag!

Har du stått på slalom i år? Hva har du gjort i dag?
 
 

Jentetur til London

Hei! Jeg har ikke fortalt dere det, men i januar bestilte jeg og Oda oss en jentetur til London i sommer. Vi reiser den 17. juli og blir borte i 6 dager. Herregud, som jeg gleder meg til en skikkelig jentetur og ikke minst til å få oppleve Londonby igjen! Det står ihvertfall veldig mye shopping på lista og jeg håper også at vi får tatt oss en tur på en musikal. Har hørt at det er en veldig fin opplevelse, så det må vi bare få til! Klarer nesten ikke å vente til denne turen og nedtellingen startet allerede den kvelden vi bestilte.

Har du lagt noen planer for sommeren enda? 

 

Weekend

Tenk at det allerede er fredag og helg! Uka har flydd avgårde med jobb hver dag, så det skal bli godt med helg nå. Har ikke så mange planer for helga, så blir mye tid til å slappe av, men skal prøve å få til en skitur på søndag hvis været og temperaturen er bra. Skal prøve å få til et antrekksinnlegg enten i morgen eller på søndag, så da kommer det nok iløpet av helga, men lover ingenting. Håper ihvertfall alle får en fin helg! 

Hva skal du i helga?

 

New look

GOD HELG! Har endelig litt tid til å blogge nå, så da tenkte jeg at jeg kunne komme med et nytt innlegg, itillegg har jeg forhåndsskrevet et som kommer en annen dag. Var ute en tur tidligere i dag for å ta bilder slik at jeg kunne lage meg en ny header! Ble bare en veldig enkel header, så får jeg se hvor lenge jeg har den. Satte på litt for høy iso så bildene ble litt skurrete, men det får gå. Orker ikke å gå ut i kulden igjen før en annen dag! Om et par timer reiser jeg bort til Oda for å være hos henne i et par timer. Gleder meg veldig siden vi ikke har sett hverandre siden nyttårsaften. Skulle egentlig til henne forrige helg, men da lå jeg med omgangssyken. Huff a mei! I morgen skal jeg kanskje stå på slalom for første gang denne sesongen, så det blir bra! Håper alle får en fortsatt fin helg!

Hva gjør du i helga?

Welcome 2014GODT NYTTÅR!! Tenk at vi allerede er i 2014. Tiden går så utrolig fort at det nesten er vanskelig å følge med! Hadde en veldig fin feiring i går! Spiste kjempegod kalkun og iskake til dessert hjemme før jeg og kjæresten min tok turen bort til ei venninne og feiret der. Var en veldig koselig kveld og det er alltid like fint å se på rakettene når klokka slår tolv. Nå som det er et nytt år skal jeg prøve å forbedre meg med bloggingen. Lyver vel egentlig når jeg skriver dette for det har jeg skrevet så mange ganger, men allikevel tar det opp til én uke før det kommer et nytt innlegg på bloggen. Det er ihvertfall verdt et forsøk. Dagen i dag har gått til å bare slappe av. Begynner på jobb igjen i morgen, så er veldig greit med en dag hvor det ikke skjer så mye. Tipper jeg er rimelig trøtt i morgentidlig når klokka ringer halv seks ettersom at døgnet har blitt snudd veldig denne ferien, men det skal bli godt å komme tilbake til vanlige rutiner igjen. Ha en fin første nyttårsdag!

Hvordan feiret du nyttårsaften?

It's the most wonderful time of the year
Håper alle koser seg med ferie. familie, venner, kjæreste og andre bekjente! Jeg hadde en veldig fin julaften sammen med familien. Vi spiste god julemat og åpna fine pakker. Senere på kvelden var jeg hos Espen og åpna et par pakker der og slappet av med han resten av julekvelden. Selvom jeg ikke hadde et snev av julestemning var allikevel kvelden fin og koselig. Har blitt sett en del julefilmer både i går og i dag, men i dag har jeg også vært en tur hos Anne. Koselig å se henne igjen! 

Hva gjør du denne jula?

Christmastime


Tenk at det allerede er lille julaften i dag! Det er så rart for julestemning har jeg ikke fått selvom huset er pynta med nisser og engler rundt omkring. Juletreet er også på plass og ferdigpyntet og klar til å få fine pakker under seg. I år som i fjor har vi hvitt juletre. Jeg synes nok den tradisjonelle grønne er finest, mens foreldrene mine synes at hvitt er så fint. Fint er det uansett med et tre som lyser opp stua. Nå skulle jeg egentlig vært på jobb, men jeg fikk fri siden det er sykdom rundt omkring. Senere i dag skal jeg være med Espen og hente den nye bilen hans. Ellers håper jeg på å få sett en julefilm eller et par juleprogrammer i kveld slik at julestemningen kanskje sakte, men sikkert stiger på. Håper alle får en super lille julaften!

Hva er dine planer for dagen?


Pepperkakebaking

I går bakte lillesøster, mamma og jeg pepperkakehus og pepperkaker, og i stad satte vi på julemusikk og pyntet de. Er så koselig å sette seg ned med julemusikk rundt seg og bake pepperkaker. I år hadde vi også lyst til å prøve oss på pepperkakehus. Gikk ikke så bra på første forsøk, men vi fikk da satt det sammen tilslutt. Siden det ikke er snø ute, så er det fint å få vært med på å bake og pynte pepperkaker slik at jeg kanskje får litt julestemning. Jul uten snø er så kjedelig! Planene for resten av dagen er ikke så mange. Skal levere noen julegaver ellers blir det nok en veldig rolig søndagskveld. 

Har du bakt pepperkaker eller pepperkakehus i år?

Count your age by friends, not years. Count your life by smiles, not tears

Ææ, jeg er altfor dårlig på bloggfronten for tiden rett og slett fordi jeg ikke har tid eller overskudd. Har fått meg enda en jobb, så jeg jobber hver ukedag og da har jeg ikke ork etter jeg kommer hjem, itillegg er det alltid mørkt når jeg har kommet hjem, så antrekksbilder får jeg heller ikke tatt. Ulempen med vinteren, haha. Får prøve å ta en del bilder i helgene slik at jeg har bilder til dager hvor jeg ikke får tatt bilder. Akkurat nå sitter jeg på den nye pc'en jeg kjøpte her om dagen og sitter å hører på Gavin DeGraw lista mi på Spotify. Skal bare slappe av resten av dagen og dra til Espen og sove hos han. Skal prøve å få til noen innlegg i helga, itillegg til antrekk, men får se hva jeg rekker. 

Har du mye å gjøre for tiden?

Wonderful times

For en koselig helg denne også har vært! På fredag var Espen og jeg til onkelungene hans og jeg fikk satt på nye negler av Lene. Tenkte kanskje jeg kunne legge ut bilder av resultatet senere hvis jeg får tatt noen greie bilder. I går var jeg på julebord sammen med jobben. Vi var hjemme hos ei og fikk servert rakfisk og ost & kjeks. Hadde en veldig koselig kveld! Legger ut antrekket senere sammen med et annet julebord antrekk siden jeg skal på julebord på fredag igjen, så da kan jeg liksågodt legge ut dem i samme innlegg. I dag har jeg bare tenkt til å slappe av sammen med Espen. 

Har du hatt en fin helg? Hva har du gjort?

Definisjon av lykke

Æææ, jeg er i lykkerus!! 8. mars neste år skal nemlig jeg og tre venninner på Gavin DeGraw konsert, og jeg gleder meg så utrolig mye! Har lenge hatt lyst til å reise på konsert med han for han har i min øyne en av verdens fineste sangstemmer og når han kommer til Norge, må man jo nesten reise. Bestilte billetter i stad og jeg klarer nesten ikke vente! For meg er dette en definisjon av lykke.

Skal du på noen konserter du gleder deg til?

A better Sunday


♥ søte lillesøster

Jeg må ærlig innrømme at jeg liker søndager der det skjer noe mye bedre enn søndager hvor jeg bare ligger i senga med pc'en i fanget og flere timer med serietitting, selvom det også er ganske så koselig hvis kjæresten er ved min side. Men slik som denne søndagen - den har vært veldig bra! Har som sagt vært på kino sammen med Espen og lillesøsteren min hvor vi så på Jul i Flåklypa. Den var så søt, morsom og fin! Anbefales! Vi var også ute å spiste før kinoen startet. En veldig koselig slutt på helga! I morgen er det tid for jobb igjen, men det er bare koselig. Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Har du sett Jul i Flåklypa? Har du hatt en fin dag?

Feels so good

Helgen min startet perfekt i går! Espen ble med hjem til meg hvor foreldrene mine hadde bestilt pizza fra pizzabakeren (heaven), og det var veldig koselig! Vi så også på The voice før vi reiste til Espen for å sove der. I dag har jeg allerede vært ute å tatt antrekksbilder som kommer senere på bloggen og nå blir jeg snart henta av Espen siden han har vært på jakt. Vet ikke helt hva vi skal i dag, men blir muligens en tur til onkelungene hans. I morgen skal vi ta med lillesøster på kino og se den nye Flåklypa filmen. Åh, gleder meg veldig! Håper alle får en bra helg!

Hva gjør du denne helga?

The world always looks brighter from behind a smile
Hei! Tenkte jeg kunne skrive et lite hverdagslig innlegg nå siden jeg har en del andre innlegg innenfor mote og antrekk som ligger for tur og da kan det være greit med et innlegg med litt mere tekst, selvom mote og antrekksinnlegg kanskje er mer interessante, men det blir det mye av etterhvert. Har hatt fri fra jobb i dag som har vært veldig godt, men samtidig kunne jeg gjerne heller vært på jobb, men jeg skal selvfølgelig ikke klage med litt fri innimellom. Har da fått planlagt litt rundt bloggen og slappet helt av. I nuet er jeg hos Espen og siden han sitter å spiller, tenker jeg at jeg skal kose meg med noen Gossip Girl episoder. Det er så bra! Har et innlegg med ulike festkjoler klart som blir publisert i morgen, så det er bare å følge med. Ha en fin onsdagskveld!

Hva gjør du i dag?


Jeg er ei jente på 20 år fra Brumunddal som heter Ida. På denne bloggen vil du få lese om min hverdag, antrekk og foto. Bildene blir tatt med Canon EOS 700D. Jeg håper du liker bloggen min og legg gjerne igjen én kommentar eller to - du får som regel tilbake. Kontakt: idaned@hotmail.no

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits